Holland Chalet Park Hensbroek

Over ons

Over ons

De ontwikkeling van de luxe vakantievilla’s op Holland Chalet Park Hensbroek en de verkoop ervan is in volle gang. Comfort, luxe en gemak zijn bij het ontwerp het uitgangspunt geweest. Elke vakantiewoning is vrijstaand en wordt voorzien van een moderne keuken en luxe sanitair. Vloerverwarming, optimale isolatie en een strakke afwerking zijn standaard. Sommige woningen zijn zogenaamde ‘wellnesshuisjes’: inclusief een sauna of een hottub.

De kavelgrootte varieert van 180 tot 400 vierkante meter. Ook het vloeroppervlak verschilt per woning. Er zijn villa’s van 70 tot 80 vierkante meter en grotere woningen met wel 130 vierkante meter woonruimte. Een deel van de villa’s is gelijkvloers, een deel heeft twee verdiepingen. De vakantiewoningen zijn geschikt voor vier tot acht personen. Elke villa staat op eigen grond – het eigendomsrecht is onderdeel van de verkoop.

Contact

Heeft u interesse in de aankoop van een van de moderne vakantievilla’s van Holland Chalet Park Hensbroek?

Of wilt u meer weten over de woningen, over de mogelijkheden om te verhuren, iets aan te passen aan de inrichting of over de sfeer op de parken?

Neem dan contact ons op via:

Holland Chalet Park Hensbroek
0226 - 451 629
info@hollandchaletparkhensbroek.nl